Kurací stroganov

1 kg kuracieho mäsa, 2 cibule, 3 nakladané uhorky, malý kečup, olej, soľ, mleté čierne korenie, vegeta, Solamyl

Na rezance si narežeme kuracie prsia. Mäso zmiešame s kečupom, s nadrobno nakrájanou 1 cibuľou a s malými kockami narezaných uhoriek. Ochutíme, okoreníme a na noc necháme odležať v chladničke. Na druhý deň je mäso pripravené k restovaniu. Nakrájame si nadrobno jednu cibuľu a speníme ju na oleji. Pridáme mäso s chladničky a dusíme. Počas dusenia podlievame vodou. Keď je mäso mäkké, zahustíme ho Solamylom. Podávame s ryžou.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Connecting to %s

%d blogerom sa páči toto: