Gazdovské cestoviny

500 g cestovín – kolienka alebo špirály, 200 g kyslej kapusty, 2 cibule, 400 g zemiakov, 200 g údenej prerastenej slaninky, 2 lyžice masla, 2 lyžice oleja, 1 lyžička mletej červenej papriky

Cestoviny uvaríme a scedíme.Na oleji speníme cibuľu a pridáme kyslú kapustu. Okoreníme a podusíme, kým sa nevyparí voda a ešte trošku opražíme. Zemiaky uvaríme pokrájané na maličké kocky a scedíme. Slaninku pokrájame a opražíme spolu s cibuľou do ružova,pridáme maslo, červenú papriku a ihneď odstvíme zo sporáka. Cestoviny, zemiaky, kapustu a slaninku zmiešame.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: