Morčacie prsia s broskyňou

morčacie prsia, šunka, plátkový syr, broskyňový kompót, olej. Marináda: 2 vajcia, horčica (1 PL), kečup, vorč. omáčka, korenie, soľ, vegeta, mletá rasca, pálivá paprika, grilovacie korenie
Morčacie prsia naklepeme. Pripravíme marinádu – k vajíčkam pridáme kečup, vorč. omáčku a ostatné suroviny. Mäso marinujeme 24 hodín. Na rozpálenom oleji opečieme morčacie rezne. Na vymastený pekáč preložíme opečené rezne, na ne dáme plátok šunky, potom broskyňu a nakoniec plátok syra. V rúre zapekáme 15-20 minút.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: