Efinkina bašta

500 g karé, 1-2 hlávky cesnaku, kečup, soľ, čierne korenie mleté, rascu mletú, biele korenie mleté, olej, tvrdý syr

Karé pokrájame na plátky, vyklepeme, okoreníme a opečieme na oleji z oboch strán, pridáme nastrúhaný cesnak a prepečieme do mäkka, podlejeme kečupom a ešte raz privedieme do varu, odstavíme z ohňa a na každý plátok nasypeme nastrúhaný syr. TYP: podávame s hranolkami alebo americkými zemiakmi.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: