Dusená bravčová krkovička s jablkami

500 g bravčovej krkovičky, cibuľu, 400 g jabĺk, rasca, soľ, olej

Mäso umyjeme, osušíme, pokrájame na kocky, opečieme na rozohriatom oleji, posolíme a opekáme, kým sa neodparí voda z mäsa. Potom pridáme nadrobno posekanú cibuľu, potlčenú rascu a prikryté pomaly dusíme bez podlievania. Jablká očistíme, postrúhame, chvíľu podusíme a primiešame k mäsu. Podávame s varenými zemiakmi.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: