Bravčové rezne plnené lečom v alobale

400 g bravčového mäsa, soľ, 40 g masti, 100 g cibule, lečo z konzervy, mleté čierne korenie, 2 vajcia, alobal, masť

 Bravčové mäso umyjeme, osušíme obrúskom, nakrájame na osem rezňov, naklepeme, posolíme a necháme stáť. Na rozpustenej masti opražíme očistenú nadrobno posekanú cibuľu, pridáme lečo z konzervy a spolu podusíme. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a nakoniec primiešame vajcia. Miešame, až kým vajcia nestuhnú. Na štyri rezne rozdelíme pripravené lečo a zakryjeme ostatnými rezňami. Alobal vymastíme, položíme naň vymastené rezne, každú porciu samostatne zabalíme a poukladáme na suchý plech. Vo vyhriatej rúre pečieme asi 40 minút.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: