Bravčové obličky na rošte

600 g obličiek, 100 g anglickej slaniny, soľ, mleté čierne korenie, 30 g oleja  

Očistené a umyté obličky pozdĺž narežeme, odstránime močovody a polovice na povrchu krátko narežeme, aby sa pri pečení nekrútili. Takto pripravené obličky prešpikujeme slaninou, osolíme, okoreníme, potrieme olejom a opečieme na rošte. Ako prílohu podávame opekané zemiaky a tatársku omáčku.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: