Rybie filé s chrenom

250 g rybieho filé., 30 g masla., 20 g cibule., 1 jablko., chren podľa chuti., 1 bobkový lis., nové korenie., mleté čierne korenie., 1/2 citróna., zelená petržlenová vňať., soľ.,

Rybie filé pokrájame na porcie a dáme do vriacej vody s cibuľou a korením a pomaly varíme asi 5 – 7 minút. Uvarené filé opatrne vyberieme a uložíme na teplé taniere. Pokvapkáme citrónovou šťavou a rozpusteným maslom. Nakoniec posypem strúhaným chrenom spolu so strúhaným jablkom a zelenou petržlenovou vňaťou, posekanou nadrobno. Podávame s varenými zemiakmi a s hlávkovým šalátom.

(2 porcie / 1 porcia 988 kJ – 236 kcal., B – 21,0 g., T – 12,0 g., S – 11,0 g)

 

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: