Jarná redkvička

4 vajcia, zväzok redkvičiek, cibuľa, kúsok údenej slaninky (alebo 2 lyžice oleja),špekáčik,1-2 mladé výhonky žihľavy, pažítka, soľ a čierne mleté korenie podľa chuti

Slaninku pokrájame, popražíme aj s cibuľkou (alebo ju speníme na oleji). Pridáme očistenú a pokrájanú redkvičku, podusíme ju a keď je už takmer mäkká, primiešame špekáčik pokrájaný nadrobno a žihľavové výhonky. Pridáme vajíčka, všetko dobre premiešame, podľa chuti posolíme, okoreníme a nakoniec husto posypeme pažítkou. Podávame s chlebom.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: