Pražené šanghajské rezance

450 g širokých šanghajských rezancov (uvarených do polomäkka), 100 g vareného kuracieho alebo bravčového mäsa ( nakrájaného na kúsky), 100 g bielej kapusty (nakrájanej nadrobno), 2 lyžice sójovej omáčky, pol čajovej lyžičky sezamového oleja, 3 lyžice horúceho oleja, pol čajovej lyžičky Glutasolu (môžeme vynechať), mleté čierne korenie

Kapustu sparíme vložením na asi 1 minútu do vriacej vody. Necháme ju dobre odkvapkať. Vo woku rozpálime olej. Vložíme doň mäso a za stáleho miešania ho oprážame asi 3 minúty. Pridáme uvarené rezance, sójovú omáčku, Glutasol, podľa chuti osolíme a okoreníme. Pridáme kapustu, zohrejeme a ihneď podávame. Fritované rezance: Rezance varíme asi 5 minút. Necháme ich dobre odkvapkať na obrúsku. Fritujeme ich v horúcom oleji, až sú chrumkavé a zlaté.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: