Syr so zeleninou a smotanou

600 g tvrdého údeného syra, 100 g múky, olej, 300 ml kyslej smotany,  strúčik cesnaku, viazaničku kôpru, viazaničku petržlenovej vňate, soľ,  mleté biele korenie, šalátovú uhorku, 2 paradajky, 2 biele papriky, 3 rôznofarebné kalifornské papriky, 2 červené cibule

Syr pokrájame na hrubšie plátky, obalíme ich v múke a z oboch strán krátko opečieme na oleji (nie príliš horúcom). Uhorku, cibuľu, paradajky a všetky papriky nakrájame na väčšie kúsky, zľahka osolíme a opražíme na rozpálenom oleji. Smotanu dobre vymiešame, osolíme, okoreníme, ochutíme prelisovaným cesnakom a nadrobno posekaným kôprom a petržlenovou vňaťou. Na opražený syr dáme zeleninu a polejeme ochutenou smotanou.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: