Plnená kyslá kapusta

balenie kyslej kapusty,2 paradajkové pretlaky,zeleninovú koreniacu zmes,600 g mletého bravčového mäsa,200 g mletého hovädzieho mäsa,čabajskú klobásu,cibuľa,cesnak,múka,4 žemle, cukor, kečup ,mleté čierne korenie, soľ, rascu, 2 vajcia,kyslú smotanu

Do hrnca vložíme kyslú kapustu, pridáme paradajkový pretlak, kúsok čabajskej klobásy a necháme variť.Z mletého mäsa vypracujeme zmes ako na karbonátky – pridáme vajce, žemle, korenie, zeleninovú koreniacu zmes, cibuľu nakrájanú na kocky a prelisovaný cesnak.Z pripravenej mäsovej zmesi postupne vyformujeme guľky, ktoré lyžicou vkladáme do variacej sa kapusty, kde ich necháme povariť.Hotové guľky vložíme na tanier. Na každú porciu pridáme 1 ČL kyslej smotany.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: