Placky z kyslej kapusty

1 kg kyslej kapusty,4 strúčiky cesnaku,6 PL polohrubej múky,3 celé vajcia,mleté čierne korenie,olej – na vysmážanie

Kyslú kapustu vložíme do misy a nožom trochu narežeme, pridáme lisovaný cesnak, korenie, muku – podľa hustoty cesta, to iste každá gazdinka vie, aké cesto na placky má byť. Nakoniec vmiešame vajcia.Z takto pripraveného cesta vysmážame placky, najlepšie sú teplé.Podávať ich môžme aj so zeleninkou či šalátom.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: