Halušky s kyslou kapustou

750 g zemiakov,soľ,250 g hladkej múky,300 g kyslej kapusty,1 PL masti,150 g údenej slaniny,1 PL masla

Zemiaky očistíme, nastrúhame a osolíme, pridáme múku všetko spolu dobre premiešame.Do vriacej osolenej vody hádžeme z doštičky pomocou noža halušky.Kyslú kapustu nakrájame, osolíme a udusíme na masti domäkka. Uvarené halušky premiešame s podusenou kapustou a polejeme rozškvarenou slaninkou zmiešanou s maslom.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: