Jagerek po polovnícky

pľúca, srdce a pečeň, 50 g masti, 2 cibule, strúčik cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, sladká a štipľavá paprika mletá červená, majorán

Pľúca a srdce obvaríme a pokrájame na pásiky. Pečeň najprv odblaníme a takisto pokrájame na pásiky. Na masti speníme cibuľu pokrájanú na kolieska, pridáme srdce, pľúca a udusíme. Nakoniec vložíme pokrájanú pečeň, sladkú a štipľavú papriku, pretlačený strúčik cesnaku, podľa chuti pridáme korenie a majorán. Podusíme a nakoniec osolíme.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: