Karfiol zapečený so syrom

600 g karfiolu, 70 g eidamskej tehly, 10 g oleja, 15 g masla, petržlenová vňať, citrón, soľ

Očistený a umytý karfiol uvaríme v slanej vode, vyberieme, rozoberieme na ružičky.Do olejom vymastenej nádoby pokladieme ružičky karfiolu, pokvapkáme ich citrónom,posypeme strúhaným syrom,polejeme maslom a asi 10 minút zapekáme v rúre. Hotový karfiol posypeme petržlenovou vňaťou a podávame s vhodnou zemiakovou prílohou a zeleninovým šalátom , alebo s tatarskou omáčkou.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: