Syrové fašírky pre pivárov

200-300 gramov plesňového syra Rokfort alebo Niva, struhanka – primerane, 1 dl mlieko, 1-2 vajíčka, wočestrová omačka, sol, tabasco. mlete čierne korenie, 1-2 stručiky cesnaku, olej

Syr nahrubo postrúhame alebo rozmrvíme Časť strúhanky polejeme mliekom aby prevlhla. Syr zmiešame s prevlhčenou strúhankou, pridáme surové vajíčko, prelisovaný cesnak, mierne osolíme (pozor, syr je slaný), okoreníme, pridáme vočest. omáčku a pár kvapiek tabasca. Dohustíme strúhankou tak, aby sa dali robiť tzv. fašírky, ktoré iba obalíme strúhankou a pomaly vysmážame na oleji.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: