Syrečkový ražeň

cibuľa, vajíčko, 150 g klobásy, balíček olomouckých syrčekov, podľa potreby strúhanka, tuk, hladká múka, podľa chuti soľ

Syrečky rozkrojíme na polovice, klobásu a cibuľu pokrájame na kolieska. Napichneme na ihlu v poradí: syreček, cibuľu, klobásu. Ražník obalíme v hladkej múke, rozšľahanom a osolenom vajci (môžeme pridať 2 lyžice piva) a nakoniec v strúhanke. Vyprážame vo väčšom množstve dobre rozohriateho tuku.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: