Hovädzí steak

300 g hovedzia svieckovica, 20 g cukor, 10 g susene slivky, 5 g feferony, voda, sol, korenie, 20 g kecup

S cukru spravime karamel zalejeme kecupom a vodov pridame feferony,a susene slivky. Nechame prevarit pol hodinu. steak osolime a okorenime. Steak upecieme na horucej platni na sucho. Pred podavanim prelejeme steak omackov a podavame s varenimy zemiakmy.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: