Korenená špecialita

1 kg bravčové karé, 5 vajec, polievková lyžica- kečup, horčica, olej, sójová omáčka; kávová lyžička: soľ, rasca, čierne korenie, kari korenie, majoránka, zázvor, červená paprika, vegeta, 2 strúčky cesnak

Vajcia a všetky koreniny pomixujeme v mixeri. Potom nakrájané karé zajejem rozmixovaným nálevom a necháme odležať v chladničke 8 hodín. Potom sa rezne opekajú na horúcom oleji z oboch stránách. Podáva sa sa hranolkami, ryžou a zeleninovou oblohou.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: