Hamburské zemiaky

750 g zemiakov, 3 vajcia, 50 g masla, korenie, soľ, tuk na vyprážanie

Zemiaky uvaríme v šupe a ešte horúce olúpeme, prelisujeme alebo najemno nastrúhame. Vmiešame do nich rozpustené maslo, koreni, soľ a žĺtky. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a zľahka spojíme s kašou. Lyžicou namočenou v tuku naberáme kúsky kaše, kladieme na rozpálený tuk a vyprážame dozlatista. Je to vhodná príloha k zelenine.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: