Francúzska pochúťka

100 g šampiňónov,40 g oleja,40 g cibule,8 plátkov syra,100 g hladkej múky,1 dl mlieka,2 vajcia,soľ,olej na vyprážanie

Očistené a pokrájané šampiňóny udusíme na oleji a pokrájanej cibuli. Rozdelíme ich na štyri plátky syra a ďalšími štyrmi plátkami syra ich zakryjeme a spojíme špáradlami. Spojené syry obalíme v cestíčku pripravenom z múky, mlieka, vajec a soli. Vypražíme po oboch stranách v rozpálenom oleji. Podávame so zemiakovou kašou a redkvičkovým šalátom.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: