Francúzske zemiaky po tatranský

½ kg zemiakov, klobáska, smotana, 5-6 ks vajec, ks cibula, vegeta, korenie alebo suš.feferónka, olej, tvrdý syr

Zemiaky a klobásku nakrájame na kolieska,3 vajcia uvaríme na tvrdo, cibulku nakrájame na malé kúsky. smotanu a zvyšné vajcia spolu rozmiešame pridáme vegetu a korenie alebo feferónku a poriadne zamiešame. Uvarené vajcia nakrájame na krúžky. Vymastíme si zapekaciu formu a na spodok dáme polovicu zemiakov, nato pokrájané uvarené vajcia, klobásku a cibulku, nato nastrúhame tvrdý syr. prikryjeme druhou polovicou zemiakou.Toto všetko zaleje zmiešanou zmesou ktorú sme si pripravili so smotany a vajec. Pečieme cca 30 min. kým sa všetko poriadne neprepečie. Ako prílohu podávame kyslé uhorky alebo čalamádu.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: