Bravčové s broskyňou

bravčové stehno, broskyňový kompót, tymian, čierné korenie, soľ, syr v plátkach, olej

Mäso z bravčového stehna nakrájame na plátky, vyklepeme, osolíme posypeme čierným korením a necháme asi 2O minút odstáť. Do pekáča nalejeme olej,urovnáme plátky mäsa, posypeme tymianom a pri teplote asi 200 stupňov pečieme do mäkka. Po upečení plátky vyberieme,urovnáme na plech , na každý plátok dáme polku broskyňe, zakryjeme plátkovým syrom, ktorý necháme roztiecť. Podávame so zemiakovým pyre.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: