Špagety s paradajkami a Eidamom

1 balenie talianskych špagiet, 1 konzervu blanžírovaných paradajok, olivy, údený syr Eidam, olivový olej, oregano, soľ

Cestoviny dáme variť. Paradajky po vybratí z konzervy pokrájame na menšie kúsky, olivy na kolieska. Pridáme troška olivového oleja a rozdrobíme oregano podľa chuti. Spolu všetky suroviny prehrejme. Syr nastrúhame. Po uvarení cestoviny zlejememe a polejeme olivovým olejom, pridávame paradajkovú masu a posypeme strúhaným syrom. Milovníci rýb môžu tento recept obohatiť aj tuniakom z konzervy.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: