Cuketové fašírky

400 g cukety, soľ, cibuľa, 2 vajcia, 200 g strúhanky, 50 g tvrdého syra, mleté čierne korenie, posekaná petržlenová vňať, olej

Umyté cukety očistíme, najemno nastrúhame a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a posekanú petržlenovú vňať. Žĺtky oddelíme od bielkov a z bielkov ušľaháme tuhý sneh. Do cuketovej mäsy primiešame strúhanku, syr, žĺtky a petržlenovú vňať. Posolíme, okoreníme a vmiešame tuhý sneh z bielkov.Z pripravenej mäsy formujeme fašírky, ktoré vyprážame v oleji.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: