Bravčové z Rodhosu

0,5 kg bravčového mäsa / pliecko /, 6 paprík, 6 paradajok, soľ, korenie, olej, 4 stredne veľké cibule

Mäso, papriku, paradajky nakrajame na kocky.Do hrnca dame olej a na kocky nakrájané mäso.Prudko osmažime a prikryjeme nech mäso pusti štavu.Pridame na hrubonakrájanú cibulu a smažime spolu s masom. ked mäso pusti dostatočne šťavu pridame paradajy a papriku všetko dobre zamiešame posolime a pokoreníme, prikrijeme pokrievkou a dusime do mäkka. Občas premiešame. Ked je mäso mäkke jedlo je hotove. podávame najlepšie z cestnovinami.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: