Živánska

1 kg bravcove masa (plecko), 1 kg zemiaky, 2 ks papriky, 4 ks rajcat,dve velke cibule, trocha udene slaniny,dve mrkvy, cerne korenie, sol, paprika, trocha kecupu, 1 dcl oleja

Maso,zemiaky a vsetku zeleninu pokrajame na rovnake kocky okorenime, poslime ,dodame kecup a olej. Vsetko spolu premiesame a rozdelime asi na tri casti,ktore dobre zabalime do alobalu. Kazda porca je tak pre dve osoby, takze celkovo pre 6 osob. Dáme to do rozohratej truby a peceme asi 1,5 hod podavame s chlebom a kyslou uhorkou .Jinak to mozete pect tiez v lese v pahrebe jak zemiaky .

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: