Zemiaky k vínu

8 zemiakov očistiť nakrájat na hrubšie kolieska, trochu udenej slaniny,olej na potretie alobalu, soľ, rasca, tavený syr napr. v tube, trochu cesnakového prášku

Zemiaky očistiť, nakrájat na hrubšie kolieska poukladať na pečiaci plech ,na prestretý alobal potretý olejom,z tuby vytlačiť na každý zemiak trochu syra, v možstve cca 1/2 čaj.lyžičky, vtlačiť do stredu syrovej kôpky kocku údenej slaninky, osoliť, posypať kmínom, dať piecť a v závere pred ukončením asi 5 min posypať práškovým cesnakom.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: