Zemiakovo-kapustový šalát

2 kg zemiakov uvarených v šupke, nakrájať na slížiky, 1/2 strednej kapusty /zelí/, 2 stredné cibuľe, nakrájať na mesiačiky, 2 zelené papriky, nakrájať na kocky, 2 šalátové uhorky, nakrájať na slížiky, 1,5 PL Deko, nakladač na zeleninu, 150 gr cukru, 2 dcl oleja, 1 dcl octu

Šalátové uhorky a cibuľu nakrájame na slížiky a zasypeme Dekom a cukrom, pridáme v šupke uvarené a nakrájané zemiaky, zalejeme olejom a octom, mierne pomiešame a odložíme do chladu min. na 12 hodín! Šalát sa môže podávať k vyprážaným jedlám, k údenine a pod.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: