Šunkové tyčinky

450 g lístkového cesta, 150 g najemno pokrájanej šunky, 1 PL posekaného rozmarínu, 1 žĺtko, sezamové semienka alebo mak

Lístkové cesto vyvaľkáme na hrúbku tri mm a rozdelíme na dve časti. Na jeden štvorec nasypeme pokrájanú šunku a rozmarín. Preložíme ho druhou polovicou a kraje popritláčame. Položíme na veľký, papierom vyložený plech a ostrým nožom pokrájame na tyčinky, široké asi 2,5 cm. Potrieme ich rozhabarkovaným žĺtkom a posypeme sezamom, rascou, nepomletým makom. Pečieme asi desať minút pri teplote 220° C.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: