Koláč s kyslou kapustou

300 g polohrubej múky, 200 g hladkej múky, 1 vajce, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, olej na vymastenie, kmín, soľ, kvásek (droždie+mlieko), kvasená kapusta

Spolu zmiešame kvasenú kapustu, obe múky, vajce, soľ (podľa chuti), kvások a dobre vymiešame na hmotu. Necháme 40 min. stáť. Na olejom vymastený plech vyklopíme odpočinutú zmes, posypeme rascou a pečieme asi 40 minút pri teplote 180°C. Po upečení natrieme ešte horúce rozotretým cesnakom.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: