Spaghetti Aglio Olio Pepperoncino

500 g špagiet z tvrdej pšenice, 5 strúčikov cesnaku, olivový olej, chilli papričky (podľa chuti)

Dáme zovrieť vodu (cca 3 litre) vo väčšom hrnci. Keď začne vrieť, pridáme za malú hrsť soli a špagety. Uvaríme podľa minutáže, uvedenej na balení. Po uvarení neprelievame studenou vodou, iba pridáme trocha oleja a premiešame, aby sa nezlepili.Medzitým si nakrájame cesnak, či už nadrobno alebo na väčšie kúsky, takisto chilli papričky a keď sú špagety uvarené, zmiešame ich s cesnakom a papričkami.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: