Rezance z mletým mäsom

hrnček rezancov, stredné cibule, 300 g mletého mäsa, soľ, korenie,majorán, olej

Na oleji osmaženej na drobno nakrájanú cibuľke dáme dusiť asi na 20 min. mleté mäso, ktoré osolíme a dáme trošku mletého čierneho korenia. Vedľa si uvaríme v dostatočnom množstve vody vlasové rezance. Pozor nie prevariť, skôr ľahko nedovarit. Tieto varené a scedené rezance dáme do hrnca s mäsom a zamiešame. Pridáme majoránku a dosolíme podľa chuti.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: