Rezance s kapustou

1 vrecko červenej kyslej kapusty, 1 vrecúško širokých rezancov, 500 g údeniny, anglickej slaniny, 2 cibule, olej, soľ, cukor, rasca

Kapustu ochutíme soľou, cukrom a rascou (výborne chutí sladkokyslá varianta), podlejeme a dusíme do mäkka. Cestoviny uvaríme podľa návodu “al dente”. Osmažíme na oleji cibuľu do zlatista a pridáme nakrájanú údeninu, opečieme. Cestoviny zlejeme, vo veľkej mise zmiešame s údeninou a kapustou.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: