Cestoviny s paradajkovou omačkou

12 dkg cestovin, 1 konzerva lupanych paradajok, 1 cesnak, 1 cibula, sol, korenie 1 PL bazalky, 1 PL petrzlenovej vnate

Nakrajanu cibulu oprazite do sklovita, pridate lupane paradajky, cesnak a na miernom ohni varite priblizne 5 minut. Pred koncom pridate bazalku a petrzlenovu vnat. Cestoviny uvarite a zalejete ich omackou.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: