Špenatove rezance

12 dkg špenatovych rezancov, 3 struciky cesnaku, 1 CL oleja, 1 PL pretlaku, alebo kecupu, 1 CL petrzlenovej vnate, podla chuti muskatovy oriesok, stipka oregana

Prelisovany cesnak narychlo oprazite na horucom oleji. Pridate pretlak, 2 PL vody a chvilku podusite. Ochutite nastruhanym muskatovym orieskom. Omacku nalejete na uvarene rezance a posypete ich petrzlenovou vnatou a oreganom.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: