Šalat z hovadzieho masa

40 dkg chudeho hovadzieho masa, polievkova zelenina, 1 cibula,1 paprika,1 paradajka,1 viazanicka petrzlenovej vnate,1 CL tekvicoveho oleja, sol, korenie,ocot

Z masa uvarite hovadziu polievku. Ak ste ju pripravovali len pre seba, moze te si ju rozdelit do mensich nadobiek a dat do mraznicky.Uvarene maso narezte na tensie platky. Vsetku zeleninu ocistite, umyjete a nakrajate na kolieska alebo kocky. Vsetky suroviny date do salatovej misy, osolite, okorenite a dobre premiesajte. Zalejete ich nalevom, ktory si pripravite tak, ze zmiesate olej, ocot a nasekanu vnat. Salat nechate odstat najmenej pol hodiny, aby sa jednotlive suroviny navzajom chutovo prepojili.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: