Porove rizoto

12 dkg ryze, 1 por, 1 PL petrzlenovej vnate, sol, korenie, 1 PL oleja, 2 PL hrasku

Por narezete na tenke kolieska a oprazite na oleji. Pridate suchu ryzu a poprazite ju spolu s porom, pokym nie je ryza uprazena do sklovita. Osolite a zalejete dvojnasobnym mnozstvom horucej vody. Dobre premiesate a odkryte dusite takmer domakka. Nakoniec pridate hrasok, korenie, posypete petrzlenenovou vnatou.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: