Polievka z jačmenných krupov so zeleninou

10 dkg jacmennych krupov, 1 por, 2cesnak, 1 PL nastruhaneho zeleru, zelerova a petrzlenova vnat, 1mrkva, 2 PL fazule z konzervy, sol, korenie, stipka cubrice bobkovy list, 1 CL oleja, 1 l zeleninoveho vyvaru

Vsetku ocistenu zeleninu umyjete, narezete alebo nastruhate a oprazite na horucom oleji. Pridate vopred namocene krupy a tiez oprazite. Potom zalejetezel.vyvarom alebo horucou vodou. Postupne pridavate vsetky koreniny a varite domakka. Podla potreby pridate este horucu vodu. Pred koncom pridate 2PL fazulky z konzervy, cesnak, sol, korenie a premiesate.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: