Palacinky so šampionmi

1 jogurtovy teglik hladkej muky, 1 teglik celozrnnej muky, 1 teglik narezanych sampionov, 2 tegliky sytenej mineralky, 1 PL petrzlenovej vnate, 1 CL pazitky,1 strucik cesnaku, trochu soli, stipka prasku do peciva, 1 CL ol.oleja, 1 cibula, 1 CL solcanky

Z hladkej a celozrnnej muky, mineralky a prasku do peciva vypracujete cesto na palacinky. Palacinky upeciete na teflonovej panvici, ktoru ste na zaciatku potreli trochu olejom. Medzitym si pripravite plnku zo sampionov, ktorou budete palacinky plnit. Na kvapke oleja oprazite cibulu, pridate nadrobno nakrajane sampiony, oprazite a zalejete trochou vyvaru a chvilu podusite. Nakoniec pridate solcanku, pazitku, petrzlenovu vnat a cesnak. Podla chuti osolite a okorenite. Palacinky mozete este ochutit paradajkovou omackou alebo kecupom.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: