Labky-pečivo

20 dkg rastlinneho tuku, 10 dkg praskoveho cukru, 1 vanilkovy cukor, 1 vajce, 30 dkg hrubej muky, 4 rozdrvene klinceky, 1 CL mletej skorice

Cukor, vanilkovy cukor, tuk a vajce dobre vymiesate, pridate skoricu, klinceky a muky. Cesto dobre vymiesite a plnite nim pripravene formicky. Peciete v rure pri teplote 200 st. Asi 15 minut. Upecene labky z formiciek vyklopite a vychladnute vlozite do nadobky, ktoru dobre zatvorite. Pecivo vam v uzavretej nadobe vydrzi aj cely mesiac.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: