Hydinove ražniči so šalatom

3 kuracie alebo morcacie raznici, 1 dl vody, 1 CL oleja, mlade tekvice na salat,ocot, 1 cibula, korenie podla chuti

Maso opeciete na prudkom ohni na teflonovej panvici, kde ste rozohriali 1-2 kvapky oleja. Potom zalejete asi 1 dl horucej vody a dusite prikryte asi 10-15minut. Ked voda vyvrie, este ich na pancivi z oboch stran zapeciete. 30 Dkg tekvic narezte na platky a 5 minut povarte v troske vody. Nalev do salatu pripravite z 1 CL oleja, trochu octu, soli a korenia podla chuti. Zohrejte ho a dajte don zmaknut nadrobno nasekanu cibulku a nalevom zalejte povarene tekvice.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: