Morčací rezen s paradajkovým šalatom

2 morcacie rezne, 1 cesnak, petrzlenova vnat, 1 CL oleja, 1 CL octu, sol, korenie,1,5 dl vody, suroviny na salat

Maso opeciete na lyzicke horuceho oleja. Pridate cesnak, ocot,sol, korenie a dusite cca 15 minut, pokym maso nie je makke. Priebezne podlievajte horucou vodou. Nakoniec, ked sa voda odpari, rezne posypete petrzlenovou vnatou.

Pripravite si paradajkovy salat: na kolieska nakrajané paradajky vlozite do malej misky a zalejete nalevom, ktory si pripravite z vody, octu, zeleninového korenia a oleja. Podla chuti posypete nadrobno posekanou cibulou.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: