Váľkaná štrudla

500 g hladkej múky, 100 g maslo rozpustené, 2 vajcia, 2 PL octu, soľ, trochu vody

Vypracovať na doske, rozdeliť na 4 časti, rozváľkať na tenko, naplniť ( posypať makom, cukrom, vanilkou, škoricou, ovocím, pokvapkať maslom,zrolovať, upiecť.

Tvarohová štrudla– posypať tvarohom, cukrom, krupicou alebo Zlatým klasom, hrozienkami, ovocím, vanilkou, maslom,

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: