Váľkaná štrudla

500 g hladkej múky, 100 g maslo rozpustené, 2 vajcia, 2 PL octu, soľ, trochu vody

Vypracovať na doske, rozdeliť na 4 časti, rozváľkať na tenko, naplniť ( posypať makom, cukrom, vanilkou, škoricou, ovocím, pokvapkať maslom,zrolovať, upiecť.

Tvarohová štrudla– posypať tvarohom, cukrom, krupicou alebo Zlatým klasom, hrozienkami, ovocím, vanilkou, maslom,

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: