Torta Malakof

maslo,kryštálový cukor, žltky, nadrobno posekané lieskovce, lekvár, rum, salko, piškóty, šľahačka

Maslo, cukor a žĺtky vymiešame dopenista. Mimo zmiešame lieskovce, rum a salko, spojíme s prvou zmesou. Na vymastenú formu poukladáme vrstvu piškót, lekváru a krému. Vrstvy opakujeme. Dáme stuhnúť do chladu na 24 hod. Podávame so šľahačkou.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: