Šľahačková torta

3 balíčky piškót, 1 l mlieka, 1 dcl rumu, 3 KL želatíny, 3 hrste kryštálového cukru, 3 žltky, vanilka, 2 šľahačky

Do 6 dcl mlieka namáčame piškóty, vyložíme nimi dno a boky formy, 2 dcl mlieka plus želatínu nechame napučať asi 4 hodiny. pridat vanilku,plus 3 žltky, 3 hrste cukru, uvariť, vychladiť, vmiešať do vyšľahanej smotany. Vliať do formy, na vrch dať piškóty, zdobiť šľahačkou.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: