Maková piškótová torta

1,5 sáčku piškót, 250 g maku, 250 g praškového cukru,1 dcl rumu, 100 g mletých orechov ,100 g masla , struhaná pomarančová kôra ,džem, čokoládová poleva.

Mak zomlieť, maslo vymiešať s cukrom, pridať rum, orechy, kôru, formu vyložiť piškótami, dať vrstvu maku, vrstvy opakovať, na vrch piškóty. Nechať stuhnúť v chladničke, vyklopiť,poliať čokoládou, alebo potrieť džemom.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: