Krémeš Tatry

Odpalované cesto: 2,5 dcl vody, zohriať s 150 g stuženého tuku/Cera/, roztopiť, pridať 150 g hladkej múky, vymiešať, odstaviť,zašľahať do toho 6 vajec. 2 plechy hore dnom vymastiť, rozotrieť na ne cesto, upiecť.

Plnka: 500 ml mlieka, 150 g cukru, 2 Zlaté klasy, 1 vanilka, – uvariť kašu, vychladiť. 1 Heru vymiešať , pridať ku kaši, Natrieť na upečený plát. Na to 2 šľahačky vyšľahané s 2 stužovačmi, druhý plát, posypať cukrom

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: