Jablková torta

750 g jablk, 5 dcl vody, 6 PL kryštálového cukru, 2 okrúhle piškóty, 2 Zlaté klasy, čokoládová poleva, šľahačka

Jablká očistiť, nastrúhať, uvariť s 2 dcl vody a a 6 PL cukru. 2 zlaté klasy zmiešať s 2 dcl vody a pridať do jablkovej masy, premiešať, 2 min.povariť, dno formy vyložiť piškótami, pokvapkať rumom, zaliať kašou, urobiť tak 4 vrstvy. Schladiť, vyklopiť, poliať čokoládou, zdobiť šľahačkou.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: